Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 20 minuten en begint met een kort voorgesprek (anamnese)

Uw afdeling volop in beweging ? Wilt u uw werknemers bedanken voor hun inzet? Laat dan een stoelmasseur langskomen en geef een heerlijke stoelmassage kado. In 20 minuten krijgt iedereen een persoonlijke stoelmassage, door de kleding heen. De massage kan overal uitgevoerd worden, op kantoor of bij een andere gelegenheid.. Het is laagdrempelig en heel ontspannend. Uw masseur neemt alle benodigde spullen mee naar de locatie. Heeft u meer dan 1 masseur nodig, geen probleem. Het is ook fiscaal aantrekkelijk voor u als werkgever.Werking van een stoelmassage

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

* stijve nek
* spanningshoofdpijn
* tintelende vingers
* pijnlijke schouders en armen.

De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en zeer ontspannend. Elke behandeling wordt afgesloten met een paar actieve oefeningen om zo weer fit aan het werk te kunnen gaan. Het ontspannende deel begint met drukpunten op de rug, de nek en schouders. Vervolgens worden uw armen, handen en vingers behandeld. In het afsluitende, stimulerende deel van de behandeling worden de rug en de schouders beklopt en wordt de hoofdhuid geprikkeld.(indien gewenst)
Deze beschrijving is erg algemeen en de massage zal worden afgestemd op de situatie op dat moment.